Over Pros for Pros network

Pros for Pros network is een uniek concept. Een professioneel netwerkplatform voor ondernemers die hulp willen hebben bij hun ontwikkeling op zakelijk én persoonlijk vlak en online zichtbaar willen zijn en gevonden willen worden. De ondernemers sparren en delen onderling hun ideeën, ervaringen en relaties om elkaar beter te maken en om zo meer klanten aan zich te binden.

Offline meetings

Dit realiseren we door één keer per twee weken in de avond met elkaar een interactieve bijeenkomst te houden op een mooie locatie.

De bijeenkomsten staan in het teken van de kernwaarde ‘voor JOU als ondernemer’. Samen met andere ondernemers sparren en bespreken hoe we JOU kunnen helpen met wat jij specifiek nodig hebt voor je ontwikkeling, binnen jouw bedrijf, online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Interactief met elkaar aan het werk

Onder het genot van een heerlijke maaltijd (buffetvorm) en koffie, thee en water starten we de interactieve bijeenkomst. Vóór, tijdens en na de bijeenkomst word je geïnspireerd door andere ondernemers met ieder zijn of haar ideeën en ervaringen. Tevens bouw je jouw zakelijke netwerk verder uit met nieuwe ondernemers die bereidt zijn om samen met hun netwerk JOU te helpen.

We kennen geen branche exclusiviteit, omdat we uitgaan van jouw eigen kracht om je verder te kunnen profileren binnen het zakelijk netwerk. Het gaat tenslotte om:

  • wie JIJ bent;
  • wat JIJ doet en voor wie;
  • wat JIJ toevoegt;
  • wat JOU onderscheidt;
  • waarom moet een klant voor JOU kiezen;
  • wat JIJ wilt;

Zet je hulpvraag uit

Kom je een keer op bezoek, dan krijg je de mogelijkheid om tijdens de bijeenkomst je bij de aanmelding ingediende hulpvraag nader toe te lichten. De leden zijn bereid te helpen en je hulpvraag uit te zetten binnen zijn/haar netwerk.

Je krijgt als lid tevens de unieke mogelijkheid om de interactieve bijeenkomsten eventueel online bij te wonen. Daarnaast kunnen de bijeenkomsten na afloop door de leden nog eens rustig worden bekeken, zodat je niets hoeft te missen van wat er in de bijeenkomst is besproken.

Online platform

Naast de interactieve bijeenkomsten bieden wij de leden een online platform waarbij zichtbaarheid en vindbaarheid centraal staan. Op de website wordt maximale aandacht besteed aan het thema ‘voor JOU als ondernemer’, waarin onder andere je profiel, bedrijfspresentatie (film/foto’s), events (zoals bijvoorbeeld masterclass, seminars en dergelijke), social media berichten, hulpvragen, sponsoring, spotlights, nieuwsbrieven en ga zo maar door, zichtbaar zijn.

We kunnen elkaar 24 uur per dag en 7 dagen in de week helpen om te werken aan ‘voor JOU als ondernemer’, zowel offline als online!

Nieuwsgierig geworden?

Vanaf oktober 2019 zullen we op een aantal locaties in Nederland in de avond informatiebijeenkomsten houden. We starten als eerste in Amstelveen en Doorn. Daarna zullen er snel nog meer locaties in Nederland volgen.

Heb je interesse, dan kun je je aanmelden voor één van de bijeenkomsten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram